AMPA C.P. Cervantes Inici AMPA Organització Serveis
Contacte AMPA
Telèfono: 96 315 52 95
Mòvil: 625 603 075
E-mail: bustia@cpcervantes.com

Facebook:

C.E.I.P Cervantes Web del Colegio (externo) Contactem Col·legi
Teléfono: 96 120 55 05
E-mail: 46012343@edu.gva.es

Serveis
Extraescolars 2017-2018
Extraescolares 2017-2018
Hola!

Comencem aquest nou curs 2017/2018 i ja podem oferir-vos una sèrie d'activitats extraescolars i de conciliació. Com us vam dir al juliol, des de l’AMPA hem decidit mantindre pràcticament la mateixa oferta que el curs 2016/17.

En el següent enllaç trobareu els fulls d’inscripció de les activitats. Podeu descarregar-los per a imprimir i depositar-los en les bústies AMPA fins al día 21 de setembre. Dilluns 18 a les 15:30 hi haurà una reunió informativa sobre extraescolars al Saló d’actes.  També trobareu a la sala Ampa el llistat tancat i amb preus, les inscripcions i les normes per a participar. La informació estarà igualmente disponible als nostres taulons d’anunci en els diferents halls del col·legi. 

Informació i Normes [PDF bilingüe] : https://goo.gl/gQiZDJ
Dades de Inscripció [PDF bilingüe] : https://goo.gl/2PfTFd

Infantil 3 anys [PDF bilingüe] : https://goo.gl/dkcMGA
Infantil 4 i 5 anys [PDF bilingüe] : https://goo.gl/dDq4Ud
Primària 1r i 2n [PDF bilingüe] : https://goo.gl/wwfJZe
Primària 3r i 4t [PDF bilingüe] : https://goo.gl/QBcs2K
Primària 5è i 6è [PDF bilingüe] : https://goo.gl/MqMH63

Les novetats que es puguen generar vos les comunicarem a través del nostre web, el correu electrònic de gentdelcole i també facebook. Tornem a aprofitar l’ocasió per a recordar-vos que l’AMPA es reuneix tots els primers divendres de mes i que podeu trobar, des de informació sobre els temes que es tracten al Consell Escolar, fins a cóm ens afecten les mesures que s’adopten des de l’administració educativa, o qualsevol altra inquietud que compartim com a mares i pares. 

Gràcies!

AMPA CEIP CERVANTES

_________________________________________________________________________________

Hola!

Comenzamos este nuevo curso 2017/2018 y ya podemos ofreceros una serie de actividades extraescolares y de conciliación. Cómo os dijimos en julio, desde la AMPA hemos decidido mantener prácticamente la misma oferta que el curso 2016/17.

En el siguiente enlace encontraréis las hojas de inscripción de las actividades. Podéis descargarlas para imprimir y depositarlas en los buzones AMPA hasta el día 21 de septiembre. Lunes 18 a las 15:30 habrá una reunión informativa sobre extraescolares en el Salón de actos. También encontraréis en la sala Ampa el listado cerrado y con precios, las inscripciones y las normas para participar. La información estará igualmente disponible en nuestros tablones de anuncios en los diferentes halls del colegio.

Información y Normas [PDF bilingüe] : https://goo.gl/gQiZDJ
Datos de Inscripción [PDF bilingüe] : https://goo.gl/2PfTFd

Infantil 3 años [PDF bilingüe] : https://goo.gl/dkcMGA
Infantil 4 y 5 años [PDF bilingüe] : https://goo.gl/dDq4Ud
Primaria 1º y 2º [PDF bilingüe] : https://goo.gl/wwfJZe
Primaria 3º y 4º [PDF bilingüe] : https://goo.gl/QBcs2K
Primaria 5º y 6º [PDF bilingüe] : https://goo.gl/MqMH63

Las novedades que se puedan generar os las comunicaremos a través de nuestra web, en el correo electrónico de gentdelcole y también facebook. Volvemos a aprovechar la ocasión para recordaros que la AMPA se reúne todos los primeros viernes del mes y que podéis encontrar, desde información sobre los temas que se tratan en el Consejo Escolar, hasta cómo nos afectan las medidas que se adoptan desde la administración educativa, o cualquier otra inquietud que compartimos como madres y padres. 

Gracias!

AMPA CEIP CERVANTES